Τόνωση & Ενέργεια – NATURA MIX ADVANCED SUPPORT

Συσκευασία του προϊόντος Natura Mix Advanced Support από την Aboca

Τόνωση & Ενέργεια – NATURA MIX ADVANCED SUPPORT

ΞΑΝΑΒΡΕΣ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΟΥ

Το Natura Mix Advanced – Support είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, που συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της καταπόνησης, καθώς και στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, χάρη στη βιταμίνη C που υπάρχει στο εκχύλισμα Ασερόλας. Το προϊόν περιέχει επίσης τον αποκλειστικό λυοφιλιωμένο Βασιλικό Πολτό της Aboca. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με το μείγμα κόκκινων φρούτων Cyanidin-3, που αποτελείται από χυμούς Μύρτιλου, Σαμπούκου και Βατόμουρου. Πιο συγκεκριμένα, ο χυμός Μύρτιλου παρουσιάζει αντιοξειδωτική δράση και ο χυμός Σαμπούκου ενισχύει τη φυσική άμυνα του οργανισμού

Το Natura Mix Advanced – Support ενδείκνυται στις εξής περιπτώσεις:

  • περίοδοι εξάντλησης και ανάρρωσης
  • αλλαγές εποχής
  • απαιτητικές καθημερινές δραστηριότητες

Το Natura Mix Advanced – Support είναι ιδανικό για παιδιά και επίσης κατάλληλο για ενήλικες που χρειάζονται κάποιο βοήθημα το οποίο δεν περιέχει συστατικά τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν διέγερση ή παρεμπόδιση του ύπνου.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Συνιστούμε να λαμβάνετε 1 φακελάκι την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί, για παιδιά κάτω των 6 ετών, και 2 φακελάκια την ημέρα για παιδιά άνω των 6 ετών και ενήλικες. Το περιεχόμενο του φακέλου μπορεί να διαλυθεί απευθείας στο στόμα ή να αραιωθεί σε νερό, χυμούς φρούτων ή γιαούρτι.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη δόση.

Τα συμπληρώματα δεν θεωρούνται υποκατάστατα μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής και πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με έναν υγιή τρόπο ζωής.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινων νόσων.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Περιέχει 20 φακελάκια των 2,5g το καθένα.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, λυοφιλιωμένος Βασιλικός Πολτός, λυοφιλιωμένος χυμός φρούτων Ασερόλας, Ινουλίνη από ρίζα Ραδικιού, Φυσικό Άρωμα, λυοφιλιωμένος χυμός φρούτων Μύρτιλου. λυοφιλιωμένος χυμός φρούτων Σαμπούκου, Κόμμι Ακακίας, λυοφιλιωμένος χυμός φρούτων Βατόμουρου, ξηρό εκχύλισμα φρούτων Μύρτιλου.

ΤΙΤΛΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΗ – 2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ (5G)

Λυοφιλιωμένος Βασιλικός Πολτός – 200 mg, χαρακτηρισμένος σε 10-υδροξυ-δεκενοϊκό οξύ 3,2% που αντιστοιχούν σε 600 mg φρέσκου Βασιλικού Πολτού – 18 mg

Ασερόλα σε λυοφιλιωμένο χυμό φρούτων – 170 mg (τιτλοδοτημένη σε Βιταμίνη C 7,05% ≥12 mg / 2 φακελάκια (15% VNR*)

Cyanidin-3 – 221,3 mg, αποτελούμενη από:

Μύρτιλο σε λυοφιλιωμένο χυμό φρούτων + ξηρό εκχύλισμα – 97,50 mg

Σαμπούκο σε λυοφιλιωμένο χυμό φρούτων – 82,50 mg

Βατόμουρο σε λυοφιλιωμένο χυμό φρούτων – 41,3 mg (τιτλοδοτημένο σε ολικά ανθοκυανοσίδια 3,4% εκφρασμένα σε χλωριούχο κυανιδίνη-3-γλυκοσίδιο,7,5 mg)