Η Εταιρεία

KaboNatura: Όραμα & Αξίες

Η Kabonatura είναι μια εισαγωγική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του Φαρμακείου από το 2003. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά μέσα από το κανάλι του Φαρμακείου προϊόντα φυσικά, καινοτόμα, υψηλών προδιαγραφών με πατενταρισμένες μεθόδους παραγωγής,  ασφαλή και αποτελεσματικά για απλές καθημερινές ανάγκες.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό να υπάρχει ταύτιση επιχειρηματικών αξιών, αλλά και φιλοσοφίας, με τις εταιρείες τις οποίες συνεργαζόμαστε και αντιπροσωπεύουμε καθώς και με τους συνεργάτες μας, για να μπορέσουμε να μεταδώσουμε αυτή τη γνώση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους πελάτες μας αλλά και στον τελικό καταναλωτή.

Σε όλη αυτή μας την προσπάθεια συνδράμει και η σημαντική επένδυση που έχουμε κάνει σε υλικοτεχνική υποδομή και σε τεχνολογίες αιχμής για να μπορέσουμε να παρέχουμε άμεσες και ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας ως μια εταιρία η οποία εφαρμόζει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας πιστοποιημένη με ISO 9001:2015.

Επιλέγουμε λοιπόν φυσικά προϊόντα, γιατί πιστεύουμε ότι στην Φύση μπορούμε να βρούμε ουσιαστικές λύσεις, σε απλές καθημερινές ανάγκες, διατηρώντας την καλή μας υγεία και τον οργανισμό μας σε ισορροπία.

Αποκλειστικές Συνεργασίες: Aboca

Καινοτομία για την Υγεία

Η Υγεία είναι πάνω από όλα τρόπος ζωής.

Το να ζούμε υγιεινά σημαίνει να φροντίζουμε σφαιρικά τον οργανισμό μας, με απλές αλλά όμως πολύ σημαντικές ενέργειες που συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Μια καλή διατροφή, η συστηματική σωματική άσκηση, η χρήση φυσικών προϊόντων είναι οι βάσεις για μια ενεργητική συμμετοχή στην διατήρηση του οργανισμού σε ισορροπία.

Τα φαρμακευτικά φυτά με τη δράση τους, αποτελούν μια πολύτιμη πηγή ευεξίας για τον οργανισμό μας, χάρη στα φυσικά δραστικά συστατικά τους, βοηθώντας αποτελεσματικά απλές καθημερινές ανάγκες διατηρώντας τον οργανισμό σε ισορροπία.

Εδώ και 40 χρόνια η Aboca ερευνά τη σχέση των φαρμακευτικών φυτών με την υγεία, ενώνοντας την γνώση από την παράδοση χιλιάδων ετών, με την μοντέρνα τεχνολογία και τις πιο πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις. Η εμπειρία πολλών χρόνων έρευνας στην διαδικασία παραγωγής της επιτρέπει να διατηρείται ανέπαφο το σύνολο των ουσιών (φυτοσύμπλεγμα) του φαρμακευτικού φυτού, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, εκδόχων και συντηρητικών, που εγγυάται στην Aboca ένα προϊόν απόλυτα φυσικό αλλά ταυτόχρονα και αποτελεσματικό.

Σήμερα, χάρη σε αυτή την έρευνα, τα συμπληρώματα και τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα της Aboca, αποτελούν μια φυσική απάντηση, ασφαλή και αποτελεσματική σε απλές, αλλά και πιο σύνθετες, καθημερινές ανάγκες υγείας

Καθετοποιημένος Κύκλος Παραγωγής: Από τον Σπόρο ως το Τελικό Προϊόν

Για την παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων, η εταιρεία ελέγχει όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας, από τις βιολογικές καλλιέργειες ως την τελική συσκευασία. Αυτό της επιτρέπει να επιλέγει φυτά με την μεγαλύτερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών, να εφαρμόζει τις καλύτερες και πιο προηγμένες τεχνολογίες εκχύλισης και συμπύκνωσης, με σχολαστικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο του κύκλου της παραγωγικής διαδικασίας, σύμφωνα πάντα με τα αυστηρά πρότυπα που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την ποιότητα.

Βιολογικές Καλλιέργειες: το Πρώτο Μεγάλο Βήμα για την Υγεία

Η αποκλειστική διαδικασία παραγωγής της Aboca ξεκινά από την Βιολογική Γεωργία και από την προσεκτική επιλογή των ποικιλιών των φαρμακευτικών φυτών που καλλιεργούνται. Όλες οι διαδικασίες που ακολουθούνται σέβονται την βασική αρχή: δεν επιτρέπεται η χρήση συνθετικών ουσιών οποιουδήποτε είδους, GMO και όλες οι πρώτες ύλες στερούνται χημικών ουσιών βλαβερών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Λυοφιλοποιημένα Εκχυλίσματα: μια Αποκλειστική Τεχνολογία

Για να αποκτήσει το αγνό συμπύκνωμα του φυτοσυμπλέγματος των φαρμακευτικών φυτών, η Aboca ανέπτυξε τεχνολογίες λυοφιλοποίησης μοναδικές στον κόσμο, που μας επιτρέπουν τη δημιουργία ξηρών εκχυλισμάτων χωρίς την χρήση χημικών ουσιών, με υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών που έχουν υψηλή βιοδιαθεσιμότητα (άμεση απορρόφηση) στον οργανισμό.

Τα τελευταία χρόνια επενδύει σημαντικά στην έρευνα και ανάπτυξη φυσικών μοριακών συμπλόκων, εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής, συνδυάζοντας ουσίες που ήδη υπάρχουν στη Φύση, αξιοποιώντας έτσι την συνεργική τους δράση, σε συμπληρώματα διατροφής και σε ιατροτεχνολογικά προϊόντα τα οποία αποτελούνται από ουσίες, με πολύ ενδιαφέρουσες ιδιότητες και οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και την εταιρεία μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Aboca στην διεύθυνση

www.aboca.com/gr