Φροντίστε την Υγεία του Προστάτη με Prostyron Advanced | KaboNatura
16074
post-template-default,single,single-post,postid-16074,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,cookies-not-set,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16808,elementor-page elementor-page-16074
Προϊόντα

Προστάτης – PROSTYRON ADVANCED

Προστάτης
Συσκευασία του προϊόντος Prostyron Advanced για υγεία του προστάτη

Προστάτης – PROSTYRON ADVANCED

ΜΕ XANURIN, ΦΥΣΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΕΡΕΝΟΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ ΚΑΙ ΓΙΓΑΡΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ

Φιαλίδιο με 60 κάψουλες των 576mg η καθεμία

Το Prostyron Advanced χαρακτηρίζεται από την παρουσία του καινοτόμου φυσικού μοριακού συμπλόκου Xanurin, που αποτελείται από διάφορες φυσικές ουσίες, όπως λιπίδια στερόλης (λιπαρά οξέα και φυτοστερόλες), πολυφαινόλες, προκυανιδίνες και φλαβονοειδή, που προέρχονται από το Σερενόα, το Κράνμπερι, Γίγαρτα σταφυλιού και το Πράσινο τσάι.

Ειδικά όσον αφορά το Σερενόα, χρήσιμο για την υγεία του προστάτη, η έρευνα Aboca έχει αναπτύξει ένα αποκλειστικό εκχύλισμα που χαρακτηρίζεται όχι μόνο από το περιεχόμενό του σε λιπίδια στερόλης αλλά και σε πολυφαινόλες.

Το Xanurin περιέχει επίσης Πράσινο τσάι, του οποίου η δράση ευνοεί την υγεία του ουροποιητικού συστήματος, εκχύλισμα γίγαρτων Σταφυλιού, χρήσιμο για την αγγειακή ευεξία και την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, καθώς και εκχύλισμα Κράνμπερι.

Συμπληρώνουν τη σύνθεση αιθέρια έλαια Λευκόδεντρου και Αρκεύθου με αντιοξειδωτική δράση.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Συνιστάται να λαμβάνετε 3 κάψουλες ημερησίως πριν από τα γεύματα ή το πρωί ή το βράδυ.
Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρατεταμένες περιόδους.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Δεν συνιστάται η χρήση από γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία και από άτομα και των δύο φύλων προεφηβικής ηλικίας.
Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη δόση.
Τα συμπληρώματα δεν θεωρούνται υποκατάστατα μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής και πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με έναν υγιή τρόπο ζωής.
Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινων νόσων. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Σερενόα (Serenoa repens) καρποί σε σκόνη, Ζελατίνη, Σερενόα (Serenoa repens) λυοφιλιωμένο εκχύλισμα καρπών, Σταφύλι (Vitis vinifera) λυοφιλιωμένο εκχύλισμα γίγαρτων, Πράσινο τσάι (Camelia sinensis) φύλλα σε σκόνη, Κόμμι ακακίας, Κράνμπερι (Vaccinium macrocarpon) ξηρό εκχύλισμα μούρων, Λευκόδεντρο (Melaleuca leucadendron) αιθέριο έλαιο, Άρκευθος (Juniperus communis) αιθέριο έλαιο.

ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΟΣΗΣ – 3 ΚAΨΟΥΛΕΣ

Μοριακό σύμπλοκο Xanurin 1439mg
τιτλοδοτημένο σε λιπαρά οξέα 12,5% 180mg
τιτλοδοτημένο σε συνολικές προκυανιδίνες εκφρασμένες ως χλωρίδιο κυανιδίνης 3,75% 54mg
αποτελούμενο από:

Σερενόα καρποί ολικό συμπύκνωμα – 1224mg
Κράνμπερι ξηρό εκχύλισμα μούρων – 36mg
Σταφύλι λυοφιλιωμένο εκχύλισμα γίγαρτων – 90mg
Πράσινο τσάι φύλλα σε σκόνη – 89mg
Λευκόδεντρο αιθέριο έλαιο – 0,58mg
Άρκευθος αιθέριο έλαιο – 0,58mg
Περιέχει καφεΐνη (2,67mg/3 κάψουλες).
Δεν συνιστάται για παιδιά ή εγκύους ή θηλάζουσες.