Ανάλαφρες Γάμπες και Ξεκούραστα Πόδια με RuscoVen | KaboNatura
16083
post-template-default,single,single-post,postid-16083,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,cookies-not-set,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16808
Προϊόντα

Βαριά Κουρασμένα Πόδια – RUSCOVEN

Βαριά Κουρασμένα Πόδια
Συσκευασία του προϊόντος Ruscoven που ανακουφίζει τα πόδια από πόνο

Βαριά Κουρασμένα Πόδια – RUSCOVEN

ΑΝΑΛΑΦΡΕΣ ΓΑΜΠΕΣ

100ml ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Το RuscoVen bioGel είναι ένα καλλυντικό σκεύασμα που πληροί τα αυστηρά ποιοτικά πρότυπα που επιβάλλει η νομοθεσία για τα Βιολογικά Καλλυντικά Προϊόντα.
Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος αυτού οφείλεται στη συνεργική δράση λυοφιλοποιημένων εκχυλισμάτων Ρούσκου και Ιπποκαστανιάς και υδροαλκοολικών εκχυλισμάτων Κόκκινης Αμπέλου και Υδροκοτύλης, τα οποία, αναμεμειγμένα σε υδατικό διάλυμα βλεννοπολυσακχαριτών Αλθαίας, εξασφαλίζουν υψηλή περιεκτικότητα σε δραστικές ουσίες.

Γι’αυτό το λόγο, το RuscoVen bioGel χαρίζει σφρίγος και ελαστικότητα στην επιδερμίδα και μειώνει την αίσθηση βάρους στα κάτω άκρα, ιδίως στο τέλος της ημέρας.

Η επιλογή του εκχυλίσματος Ίρλανδικού Λειχήνα, ενός κόκκινου φύκους γνωστού ως Κάραγκιν με φυσική πηκτική δράση, ως βάση για τη σύσταση της γέλης, επιτρέπει την αποφυγή των συνήθων πηκτικών παραγώγων πετρελαίου και την παραγωγή μιας γέλης, η οποία, σχηματίζοντας μια ανεπαίσθητη μεμβράνη, διατηρεί πάνω στο δέρμα, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, τις ιδιότητες των περιεχόμενων δραστικών ουσιών. Τη σύνθεση συμπληρώνει το αιθέριο έλαιο Μέντας, με αναζωογονητική δράση.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Προϊόν που έχει παραχθεί σύμφωνα με το πρότυπο παραγωγής «Κανονισμός για την παρασκευή Βιολογικών Καλλυντικών Προϊόντων», το οποίο προβλέπει τη χρήση πρώτων υλών προερχόμενων από τη Βιολογική Γεωργία (Κανονισμός ΕΚ 834/2007) και τη χρήση φυσικών καλλυντικών συστατικών ή/και φυσικής προέλευσης, μέγιστης συμβατότητας με το δέρμα και φιλικών προς το περιβάλλον. Φυσικό άρωμα που οφείλεται στη χρήση αγνών αιθέριων ελαίων και φυτικών εκχυλισμάτων.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ SLS Ή SLES, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΠΑΡΑΒΕΝΙΑ, PEG, ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ – ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα της γέλης, πιέζοντας το ειδικό airless ρύγχος και μαλάξτε ήπια την πάσχουσα περιοχή του δέρματος με ευθείες κινήσεις από κάτω προς τα πάνω.

Συνιστάται η εφαρμογή δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί και το βράδυ, μετά από τοπικό πλύσιμο με δροσερό νερό, εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Το airless ρύγχος διατηρεί αναλλοίωτα στο χρόνο τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα του προϊόντος και καθιστά πιο πρακτική την εφαρμογή και τη δοσομέτρηση.

Ο ελαφρύς χρωματισμός και η ανακλαστικότητα της γέλης οφείλονται στην παρουσία των δραστικών ουσιών και στη φυσικότητα της σύνθεσης.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Δραστικές ουσίες:
Λυοφιλοποιημένα εκχυλίσματα: ρίζας Ρούσκου 0,7% (τιτλοδοτημένο σε ολικές ρουσκογενίνες 10%), καρπών Ίπποκαστανιάς 0,5% (τιτλοδοτημένο σε τριτερπενικά γλυκοσίδια εκφρασμένα ως εσκίνη 17%).

Υδροαλκοολικά εκχυλίσματα: φύλλων Υδροκοτύλης 5%, φύλλων Κόκκινης Άμπέλου 2%.

Υδατικό διάλυμα βλεννοπολυσακχαριτών από ρίζα Άλθαίας 69,8%.

Αιθέριο έλαιο Πιπερώδους Μέντας 1%.