Αντιμετωπίστε άμεσα τον Πονόλαιμο με Golamir 2Act σε spray-KaboNatura
17622
post-template-default,single,single-post,postid-17622,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,cookies-not-set,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16808,elementor-page elementor-page-17622
Προϊόντα

Golamir 2ACT Σπρέι Χωρίς Αλκοόλ – Πονόλαιμος & Ερεθισμένος Λαιμός

Πονόλαιμος & Ερεθισμένος Λαιμός

Golamir 2ACT Σπρέι Χωρίς Αλκοόλ – Πονόλαιμος & Ερεθισμένος Λαιμός

ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΙΜΟ

Ιατροτεχνολογικό προϊόν – Φιαλίδιο 30 ml με ακροφύσιο εκνέφωσης
Το Golamir 2Act χωρίς αλκοόλ καταπραΰνει τον πόνο και τον ερεθισμό προστατεύοντας το βλεννογόνο του στοματοφάρυγγα.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Ενδείκνυται σε περιπτώσεις πονόλαιμου που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες (από ιούς, βακτήρια, αλλεργιογόνα, καπνό, αιθαλομίχλη, σκόνη). Το προϊόν είναι επίσης κατάλληλο και για κρυολόγημα κατά το οποίο οι εκκρίσεις της μύτης κατεβαίνουν στο λαιμό και προκαλούν ερεθισμό. Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά ηλικίας 1 έτους και άνω.

Το Golamir 2Act με τον μηχανισμό δράσης του, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε συνδυασμό με φαρμακευτικές αγωγές που έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός.

ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ

Το Golamir 2Act χάρη στο φυτικό μοριακό σύμπλοκο ActiFilm DOL, δρα στον πόνο, στην αίσθηση καύσου και στη δυσκολία κατάποσης προστατεύοντας το βλεννογόνο από παράγοντες που προκαλούν τον ερεθισμό. Το ActiFilm DOL, που αποτελείται από τανίνες, ρητίνες, πολυσακχαρίτες και φλαβονοειδή, δημιουργεί μια μεμβράνη με δράση φραγμού, διπλής δράσης:

  • προστατεύει την επιφάνεια του βλεννογόνου
  • ομαλοποιεί το βλεννογόνο

Με ευχάριστη γεύση φρούτων του δάσους και μούρων. Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη.

ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ 0477

Διαβάστε προσεκτικά τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ανακινήστε το φιαλίδιο πριν από τη χρήση. Μέσω του ειδικού ακροφύσιου συνιστώνται 4 ψεκασμοί στον στοματοφάρυγγα:

  • μέχρι 4 φορές την ημέρα για παιδιά από 1 έως 6 ετών
  • έως 8 φορές την ημέρα σε ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών

Στα πιο μικρά παιδιά το προϊόν μπορεί να χορηγηθεί στις εσωτερικές πλευρές των μάγουλων ώστε να ευνοηθεί σταδιακά η λήψη του.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το προϊόν είναι κατάλληλο από την ηλικία του 1 έτους. Να μην λαμβάνεται σε περίπτωση υπερευαισθησίας ή μεμονωμένης αλλεργίας σε ένα ή περισσότερα συστατικά. Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, μακριά από πηγές θερμότητας και να προστατεύεται από το φως. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται σε προϊόν ανέπαφο και σωστά διατηρημένο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

ActiFilm DOL, φυτικό μοριακό σύμπλοκο που χαρακτηρίζεται από τανίνες, φλαβονοειδή αγριμονίας, ρητίνες και πολυσακχαρίτες.
Επιπλέον περιέχει: Φυτική γλυκερίνη, νερό, χυμό μήλου, χυμό λεμονιού, φυσικά αρώματα φρούτων του δάσους και μούρων και κόμμι ξανθάνης.